Hamsteropvang Hakuna Matata

HK30705135

Click here to edit subtitle

Deze opvangers kunnen door omstandigheden niet meer geadopteerd worden. Dit is meestal door ziekte of mogelijk gedragsproblemen. Zij hebben of zijn op zoek naar een meter/peter die een maandelijkse bijdrage doet. De meter of peter mag ook vrij het hamstertje komen bezoeken en knuffelen. Wil jij graag meter of peter worden van 1 van deze lieverds? Stuur ons dan gerust een mailtje.

Deze hamstertjes zijn nog op zoek naar een meter of peter.

Deze hamstertjes hebben al een meter of peter.

Joel werd na zijn adoptie terug binnen gebracht omwille van aanhoudende stank. Na controle bij de dierenarts is vastgesteld dat hij mogelijks een nierafwijking heeft. Joel is super lief en woont nu bij opvangmama Caroline. Hij ruikt echt niet zo erg hoor!
Nathalie Hautekeet is Joel zijn lieve meter! 

Hallo, mijn naam is Lientje-Pearl. Weet je wat? mijn mama komt van de markt en is zwanger meegegeven naar een nieuwe thuis. Ons baasje werd verrast door ons.. Een groot toverballennest lag er plots in de kooi... Ja we waren met erg veel kleuren, gek he? inteelt noemde mijn opvangmama het en ze is heel erg boos op de marktkramer. 2 van ons groeide niet goed, het bleek dat we scheve en lange tanden hadden.. Mijn kleine broer heeft het helaas niet gehaald, mijn tanden moeten elke week geknipt worden, niet leuk, maar anders ga ik dood.. Ik hoop hier toch nog een mooi leventje te kunnen hebben ondanks alle miserie.. Gelukkig heb ik een lieve meter; Christine De Vriendt!