Hamsteropvang Hakuna Matata

HK30705135

Click here to edit subtitle

Check onze facebookpagina om alle dieren te ontmoeten! 

Deze hamstertjes zijn allen op zoek naar een nieuwe thuis. Momenteel verblijven ze hier in de opvang.

Een hamster reserveren kan, maar na een week vervalt deze reservatie tenzij er een exacte datum van ophaling is vastgelegd.

Hamstertjes ter adoptie bij de hoofdopvang in Genk

Hamstertjes ter adoptie bij onze opvangmama in Lochristi

Naam: Aladdin
Soort: Syrische hamster
Kleur: Wit
Geslacht: Man
Leeftijd: vermoedelijk enkele maanden


Eigenschappen: Aladdin is een nieuwsgierige hamster en komt naar je toe als zijn kooi geopend wordt. Aan mensenhanden moet hij wel nog een beetje wennen. Hier gaat het stap voor stap, (met behulp van een beetje eten uit de hand nemen) leert hij je langzaam te vertrouwen.

Hamstertjes ter adoptie bij onze opvangmama in Niel-bij-As

Naam: Mara
Geslacht: vrouw
Leeftijd: +/- 3 maanden
Soort: Russische dwerghamster (wildkleur) 
 
Eigenschappen: ik ben Mara en ben een echt vrouwtje, ik kan mij uren wassen en mooi maken. Vooral mijn zandbakje vind ik fantastisch. Ik kom al graag eens kijken als ik iets hoor of zie. En ik heb al snel door die handen lekkere nootjes en snoepjes geven. Met wat geduld kan ik een fantastisch vriendinnetje worden! Wie geeft mij een kans, en een forever home?

Mara kan pas vrij komen ter adoptie wanneer alle kindjes volwassen zijn en zelfstandig zijn
Naam: Apollo
Geslacht: man
Soort: Russische dwerghamster (wildkleur)
Leeftijd: geboren op 19 februari 2018

Eigenschappen: Hallo ik ben Apollo, ik ben een jong kereltje die graag in mijn wiel zit en loopt. Samen met mijn broertje zit ik nog even samen. Maar binnenkort mag ik hopelijk naar een eigen kooi, en wordt ik geadopteerd. Ik neem al snoepjes aan en ben niet bang voor een handje. Met wat geduld wordt ik een fantastische Rus.

Update: Ik ben nu zes weken en ik ben een flinke jonge geworden net zoals mijn papa. Ik weeg ondertussen al 64 gram en ik blijf nog een beetje groeien. Ik HOU van eten: meelwormpjes, nootjes, gedroogd fruit,.... Daardoor ben ik al lekker tam want voor wat eten ga ik heel graag op je hand zitten.
Naam: Iris
Geslacht: vrouw
Soort: Russische dwerghamster (wildkleur)
Leeftijd: geboren op 19 februari 2018

Eigenschappen: Hallo, ik ben Iris. Ik ben een echt schatje. Handjes vind ik nog een beetje eng maar ik neem wel al een snoepje aan. Met wat geduld wordt ik echt handtam. Ik zit graag in mijn wiel en ik loop de hele avond. Wat ik nog graag doe is eten zoeken in het verblijf. Ik doe namelijk alles voor eten. Wie adopteert mij?

Update: Ondertussen ben ik ook al tam en neem ik snoepjes aan. Ik ben een kleine meid met een grote persoonlijkheid. Ik kom meteen kijken als ik geluid hoor en ik loop graag in mijn wiel. Ik hang ook wel eens ondersteboven in mijn kooi en ik klim graag