Hamsteropvang Hakuna Matata

HK30705135

Click here to edit subtitle

Check onze facebookpagina om alle dieren te ontmoeten! 

Deze hamstertjes zijn allen op zoek naar een nieuwe thuis. Momenteel verblijven ze hier in de opvang.

Een hamster reserveren kan, maar na een week vervalt deze reservatie tenzij er een exacte datum van ophaling is vastgelegd.

Hamstertjes ter adoptie bij de hoofdopvang in Genk

Naam: Marloes
Soort: Russische dwerghamster
Kleur: blauw-wildkleur
Geslacht: vrouw
Leeftijd: +- 6 maanden

Eigenschappen: "Hallo, ik ben mama, mijn kapoenen zijn groot genoeg om op hun eigen pootjes te staan dus ik wil ook mijn eigen nestje waar ik lekker mezelf kan zijn. Ik ben een tamme dame, maar kan heel actief zijn, een ruim verblijf zou ik dus heel leuk vinden. Het is bijna kerst, kan ik dit in mijn eigen mandje vieren? Liefs en hopelijk tot snel!"

GERESERVEERD
Naam: Brammetje
Soort: Russische dwerghamster
Kleur: blauw-wildkleur
Geslacht: man
Leeftijd: °01/11/18

Eigenschappen: "Ik ben een jong ventje en ben handen gewoon. Dit maakt dat ik tam ben en niet zo snel schrik. Mijn broertjes en zusjes zijn ook zo, mama heeft ons goed opgevoed, we kijken uit naar een warm nestje. Groetjes van ons!"

Naam: Bo
Soort: Russische dwerghamster
Kleur: blauw-wildkleur
Geslacht: man
Leeftijd: °01/11/18

Eigenschappen: "Goh, ik had niet zo veel zin in de fotoshoot, ik kan soms wat wispelturig zijn, ik weet het.. Maar euhm, lief ben ik wel hoor! Ik ben een tamme goedzak. Mag ik jouw zetel komen verkennen?"

Naam: Marieke
Soort: Russische dwerghamster
Kleur: blauw-wildkleur
Geslacht: vrouw
Leeftijd: °01/11/18

Eigenschappen: "Wat ga ik nu nog zeggen om me te verkopen? Die knappe broers van me zullen wel weer meer aandacht krijgen.. Sta ik er een beetje goed op? Ik heb mijn best gedaan hoor... Lief ben ik ook, ik vind het wel oke om geknuffeld te worden, maar voorzichtig he, ik ben maar klein vergeleken met jou! Alle dagen een beetje, dat vind ik wel fijn. Van wie zou ik nu die kerstknuffel toch krijgen..?"

Naam: Lousje
Soort: Russische dwerghamster
Kleur: blauw-wildkleur
Geslacht: vrouw
Leeftijd: °01/11/18

Eigenschappen: "Hallo, jij daar, ja jij! Zie je me? zijaanzicht, vooraanzicht, poepje,.. Heb je me geïnspecteerd? Ben ik goedgekeurd? Zie ik er goed uit? Ja? Oef dat is fijn, dan mag ik vast wel bij jou komen wonen toch? Wanneer kom je me ophalen? Ik zie je wel verschijnen, wacht maar niet te lang! Doei!"
Lieve, tamme meid.

Hamstertjes ter adoptie bij onze opvangmama in Lochristi

Naam: Aladdin
Soort: Syrische hamster
Kleur: Wit
Geslacht: Man
Leeftijd: vermoedelijk enkele maanden


Eigenschappen: Aladdin is een nieuwsgierige hamster en komt naar je toe als zijn kooi geopend wordt. Aan mensenhanden moet hij wel nog een beetje wennen. Hier gaat het stap voor stap, (met behulp van een beetje eten uit de hand nemen) leert hij je langzaam te vertrouwen.

Hamstertjes ter adoptie bij onze opvangmama in Niel-bij-As

Naam: Daisy
Geslacht: Vrouwelijk
Soort: Roborovski dwerghamster (wildkleur)
Leeftijd: geboren op 20-7-2018

Eigenschappen: Ik ben Daisy en ik ben een kleine jonge meid. Ik zie er misschien schattig uit maar ik ben een echte robo. Snel, nog bang van handjes, maar oooch zo leuk om naar te kijken. Dus smijt je tv buiten en haal mij in huis want ik ben fantastisch om naar te kijken.

Naam: Mila
Leeftijd: geboren op 4 oktober 2018
Geslacht: vrouw
Soort: Russische dwerghamster (wildkleur)

Eigenschappen: Heyyy, ik ben Mila en ben samen met mijn zus en broertjes naar hier gekomen. Ik ben een klein dikkertje dat graag eet en in mijn loopwiel zit. Ja lopen doe ik niet erin, te veel moeite. Ik ben ook heel nieuwsgierig en zit ook altijd naar buiten te kijken. Ik kijk naar wat je doet en ik neem al een snoepje aan. Oppakken vindt ik ook helemaal oké. Bij wie mag ik komen wonen ?
Mila kan pas geadopteerd worden vanaf 4 december zodat we volledig kunnen uitsluiten dat ze niet zwanger is.
Naam: Mano
Leeftijd: geboren op 4 oktober
Geslacht: man
Soort: Russische dwerghamster (wildkleur)

Eigenschappen: Hallloooo ik ben Mano! Ik ben een jonge stoere jongen! Ik ben niet bang ook niet voor je hand! En ik klim en ren graag door mijn hok. Ik vindt mijn schijf ook helemaal fantastisch. Maar ik geraak niet vooruit hoe hard ik ook ren. Ik ben de grootste en de sterkste van mijn broertje en zusjes. Wie wil deze stoere jongen zijn hartje doen smelten en hem meenemen naar zijn forever home?